maandag 29 maart 2010

Milka hartdoosje

Gisteren de verjaardag van ons neefje gevierd. Hij was afgelopen week jarig en wij hebben hem dit kaartje gestuurd. Gisteren was het ook de trouwdag van zijn ouders en om niet geheel met lege handen aan te komen, heb ik voor hun ook een klein Milka doosje gepimpt. Deze Milka-doosjes zijn voor € 0,99 te koop bij het Kruitvat. Via Nancy ben ik op het idee gekomen. Ik heb geen gebruik gemaakt van haar bestanden, maar zelf een scallop en gewoon hart uit de collectie snijbestanden gebruikt. Het papier is afkomstig uit de kaartenkit van Doe@ding van maart.
Voorkant van het doosje:

Achterkant van het doosje:

Gebruikte materialen: Cardstock: - , Design papier: BoBunny, Basic Grey, Pons: Martha Stewart (border + bloemen) en McGill (blaadjes), Crealies CL CF 06, Digitale stempel Love en Frame:??

woensdag 17 maart 2010

Trouwdag

Vandaag zijn mijn ouders 38 jaar getrouwd en daarom heb ik zojuist tijdens het middagslaapje van onze dochter snel een kaartje en cadeautje gemaakt. Het cadeautje is een klein Milka Thanks doosje met chocolaatjes beplakt met design papier en een eigen digitale stempel.

Kaartje:

Cadeautje:

Gebruikte materialen: Cardstock: Wit, Design Papier: Basic Grey Sugar Rush Paper Pad, Cuttlebug Embos Birds and Swirls, Bling: Kruidvat, Vlinder + Rand: Martha Stewart pons, Hartje: Cards Only Stempel

Vrachtwagenkaart

Aankomend weekend wordt het zoontje van een vriendin van ons al weer 4 jaar. Hij is helemaal gek van vracht-, kraanwagens, bulldozers etc. Bij svgcuts.com hebben ze regelmatig leuke freebie snijbestanden. Laats kwam hier een vrachtwagen voorbij en toen moest ik gelijk aan deze verjaardagsknul denken. Ik heb het snijbestand in Inkscape tot een kaart gevormd en die daarna met de Silhouette gesneden. Om het af te maken heb ik als reclamedrukwerk een Happy Birthday stempel gebruikt.

Gebruikte materialen: Cardstock: Rood, Zwart, Grijs, Stempel: Kruitvat, Snijbestand: Svgcuts.com

zondag 7 maart 2010

Giftcardholder 40 jarig huwelijk

Mijn ouders moeten volgend weekend naar een 40 jarig huwelijksfeestje. Het feestpaar heeft als cadeautip een envelopje op de uitnodiging geplaatst. Nu had mijn moeder mijn vorige giftcardholder gezien en wilde ook wel zo iets i.p.v. een gewoon envelopje. Ik heb mijn Silhouette weer het meeste werk laten doen, door een giftcardholder uit te laten snijden (Snijpatroon is weer van afkomstig van ScrappedLives).
Giftcardholder dicht:

Ook hier heb ik weer een eigen digitale stempel gebruikt (ticket) met als klein detail dat ik in de cijfers de trouwdatum heb verwerkt. Valt waarschijnlijk niemand op, maar ik vond het wel een leuk extra'tje geven. De bloem is deze keer gemaakt van vilt.
Giftcardholder open:

Kaartje in Giftcardholder:
Ook nog een klein simpel kaartje toegevoegd waar mijn ouders hun naam op kunnen zetten.

Gebruikte materialen: Cardstock: Wit, Donker rood, Design Papier: Basic Grey Sugar Rush, CreaLies Creative Flower CLCF06, Vilt, Brad: Xenos, Giftcardholder snijpatroon: ScrappedLives

zaterdag 6 maart 2010

Yes! Weer een jongenskaartje klaar

Met een digitale stempel van Dustin Pike heb ik nog een jongenskaartje gemaakt. Ook heb ik voor dit kaartje voor het eerst een eigen embossingsmalletje met mijn Silhouette gemaakt van de nestability.

Gebruikte materialen: Cardstock: Kraft en Donker bruin, Design Papier: BoBunny, Eyelets, Stempel leeuw: Dustin Pike, Overige stempels: Kruitvat