zondag 11 april 2010

LO Op de wipkip

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om voor alle jarige een passend kaartje te maken en een aantal paasdoosjes als bedankje te maken. Nu wordt het weer wat rustiger met verjaardagen, dus heb ik me van het weekend weer eens op een LO gestort.

De LO is gebaseerd op sketch #36 van Creative Scrappers.

De accoladehaak, titel en vogeltjes op het takje zijn met de Silhouette gesneden. De vogeltjes zijn afkomstig van ScrappedLives.nl. De grote bloem linksonder is gemaakt met de nestabilities scalloped circle. In het midden zit een viltknoopje. De vogeltjes heb ik beide twee keer laten snijden en m.b.v. 3d plakkertjes op elkaar geplakt om wat diepte te krijgen (zie je niet zo goed op de foto, maar in het echt wel). De accoladehaak is ook met 3d plakkers opgeplakt.
Hier nog een close-up van de bloem en de vogeltjes op het takje.

Gebruikte materialen: Cardstock: Wit, groen, Design Papier: Little Yellow Bicycle SweetLove, Viltknoop: Xenos, Bloemen: Nellie Snellen Floral punch, Parelbrads: Rico Design, Pareltjes: Joy! Crafts, Birds on a branch: ScrappedLives.nl, Lettertype: Desyrel.

3 opmerkingen:

 1. ook weer zo leuk!!!!
  Er komen voor mij termen voorbij die ik nog niet ken, maar ik vind wat jij maakt wel helemaal top!!!
  Mooie kleurcombinaties ook zo, ik ga me met wat foto's van onze kleintjes ook maar eens uitleven, maar tijd he tijd brrr altijd een tekort aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk geworden Jolanda. Je hebt mijn file op een hele leuke manier verwerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jolanda,
  Ziet er weer goed uit. Zijn jouw dagen ook altijd tekort?
  Groeten,
  Afke

  BeantwoordenVerwijderen