dinsdag 8 november 2011

Traktaties kinderdagverblijf

Dit is alweer de tweede week dat onze dochter naar school gaat en gelukkig vindt ze het erg leuk. Op haar laatste dag op het kinderdagverblijf anderhalve week geleden heeft ze natuurlijk nog wel even getrakteerd. Voor de kindjes die op vrijdag bij haar in de groep zaten heb ik ijsjes gemaakt. Deze ijsjes waren gevuld met een doosje rijstrondjes en een sleutelhanger. De sleutelhanger heb ik ook gemaakt voor alle kindjes die op maandag bij haar op de groep hebben gezeten.
 
 
Het patroon voor de ijsjes is een beperkte tijd gratis toegezonden door More! Than Scrap. Het originele print and cut patroon heb ik gebruikt om uit twee kleuren cardstock de ijsjes te snijden. De 'koekjes' heb ik daarna voorzien van een score-patroon, zo lijkt het net echt. Voor de sleutelhangers heb ik zelf een digitale stempel gemaakt.

Voor de leidsters heb ik een klein tasje gemaakt gevuld met een lekker chocoladereepje en ook een sleutelhanger. Nadat ik er hier twee van gemaakt had (voor de leidsters op de vrijdag) wilde madammeke er ook een geven aan de leidsters van de maandaggroep. Gelukkig vind mama het helemaal niet erg om te maken dus weer twee erbij.... Om een lang verhaal kort te maken heb ik uiteindelijk voor alle leidsters de ze de afgelopen vier jaar heeft gehad een tasje moeten maken. Was ik even blij dat ik een makkelijk patroontje had uitgekozen :-)
 

 Nog wat foto's van de ijsjes:

 Sleutelhangers:

Tasjes:

Alles bij elkaar:

5 opmerkingen:

 1. Wat prachtig allemaal !!

  Ik heb je blog even uitgebreid bekeken maar wat staan daar een prachtige creaties op.

  Ik heb sinds kort zelf de Silhouette Cameo, ohh wat een geweldig apparaat.

  Ik zal op jou blog de tag van Magnolia als snijpatroon, maar ik heb geprobeert deze bij
  Penny Duncan Creations (PDC Vintage Tag 8-7-2010) te kopen maar krijg steeds foutmeldingen. Wil je deze ruilen met mij voor een ander leuk snijpatroon.
  Mijn mail adres is AlettaHeij@hetnet.nl

  Hoor graag van je.

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een Super leuke traktatie!

  Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit! Superleuk traktatie-idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt supertof zeg!
  Ziet er heel mooi uit:)
  Via via op je site terecht gekomen en gelijk volger geworden, zoveel moois wil ik niet missen :D

  Groetjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen