woensdag 16 maart 2011

Kraamcadeau

Vorige week is ons nichtje Eline geboren. Wij wisten al geruime tijd dat het een meisje zou worden dus was ik al begonnen met cadeautjes verzamelen en maken voor de kraammand en natuurlijk ook een bijbehorend geboortekaartje. Het geboortekaartje lag klaar zonder naam. Deze heb ik, nadat we het goede nieuws hadden gehoord, op het kaartje geplakt met plaklettertjes. Ik wilde graag een simpel en stijlvol kaartje maken en dat is goed gelukt (al zeg ik het zelf ;-).


Enkele details van het kaartje:


Ingepakt zag de kraammand er als volgt uit:En een kleine impressie van de cadeautjes die ik in de mand heb opgenomen:

Ook heb ik een naamslinger aan de mand gemaakt. De vlaggetjes zijn met de silhouette gesneden (standaard patroon) en hierna elk vlaggetje op een andere manier aangekleed.Om de badeendjes in de mand op een leuke manier in te pakken heb ik hier een doosje omheen gemaakt met daarop een minibadeendje als versiering.

Verder heb ik voor de kersverse mama nog een doosje gemaakt met hierin lekkere chocolademelk, gezichtsmaskertjes en chocola. Ook hier heb ik weer minibadeendjes gebruikt voor de versiering.


Op het cadeautje voor de nieuwbakken papa heb ik ook nog een kaartje gemaakt. Dit kaartje is ook weer met de silhouette gesneden. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van snijbestanden van ScrappedLives.

Gebruikte materialen: Cardstock: Wit, Design Papier en stickers: Echo Park, Knijpertjes: Supermarkt, Gehaakte lieveheersbeestje: Xenos, Vlinders: Martha Stewart pons, Joy! Craft, Roosjes: Kruitvat

2 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend mooi, leuk en lief cadeau! Het EP papier is super, maar jij hebt er echt iets verschrikkelijk moois van gemaakt!!
    Groetjes, Johanna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een werk zul je daar aan gehad hebben! Het ziet er allemaal erg gezellig uit, echt een plezier om naar te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen